Werkwijze

Stel, je wilt op reis. Je weet ongeveer wat voor soort reis je wil maken en je weet naar welke bestemming je wil. 

Maar hoe pak je dit nu aan? Wat is de leukste route voor een rondreis, wat zijn de fijnste slaapplekken en hoe weet je nu of je alles uit je vakantie haalt? Je spaart immers hard voor deze reis en wilt optimaal kunnen genieten. 

Hier ben ik om je te helpen!

Bij mij geen wachttijden, geen doorkiesnummers als je me belt, maar altijd een luisterend oor. Geen enkele reis is hetzelfde en ik heb dan ook geen standaard pakketten die ik aanbied. Via onderstaand aanvraagformulier kun je je wensen aangeven. Het liefst natuurlijk al zo concreet mogelijk, maar als je dat nog niet weet, is er geen man over boord. Voordat ik voor jou aan de slag ga, bel ik altijd om je wensen door te spreken. Het liefst maak ik hier een belafspraak voor, zodat ik echt de tijd voor je kan nemen.

Een digitaal kopje koffie

Nog gezelliger zou ik het vinden om je wensen met een kop koffie door te spreken, maar omdat ik niet in de buurt woon, wordt dat wat lastig. Een digitaal kopje koffie vind ik dan een leuk alternatief. We prikken een moment, bellen via telefoon of Zoom en vervolgens is het aan mij om jouw plannen uit te werken. Ik stuur je een reisvoorstel toe waarvan ik denk dat het helemaal past bij wat je zoekt. En wil je hier en daar nog wat schaven aan het voorstel, geen probleem natuurlijk! Pas wanneer jij helemaal tevreden bent, ga ik de reis voor je omzetten in een definitieve boeking.

Noorwegen

Omdat ik in Noorwegen woon, werk ik geheel digitaal. De voorstellen gaan per mail en ook alle definitieve reispapieren krijg je van mij per mail toegestuurd. Meteen wel zo goed voor het milieu; als natuurreizen-specialist kan ik natuurlijk niet aankomen met pakken vol papier voor één vakantie.

Is het duurder dan wanneer ik alles zelf boek?

Zeker niet! Ik werk samen met lokale partners of heb afspraken met verschillende reisorganisaties in Nederland. Uiteraard verdien ik hier aan, want ook ik houd van iets anders dan een droge boterham. Maar daar merk jij niets van. Het enige wat je naast de reissom bij mij betaalt, is eenmalig € 49,- boekingskosten. Maar wel pas als je de reis definitief vastlegt. Valt mee toch?

Kortom

  • Je stuurt je reiswensen in via het aanvraagformulier of je stuurt mij een mailtje.
  • Ik neem contact met je op om een belafspraak in te plannen.
  • Na ons gesprek ga ik voor je aan de slag met een reisvoorstel.
  • Boeken maar!

Last-minute

Wil je last-minute op reis, dan kan ik natuurlijk sneller schakelen. Van mij kun je altijd een eerlijke reactie verwachten. Als jouw plannen naar mijn idee niet realistisch zijn, dan zal ik dat zeggen. Maar ik ben niet voor niets persoonlijk reisadviseur: ik help je dan graag aan een reis die wel mogelijk is.

Reizigers over hun Natuurlijk op Reis vakantie

Blog

Fijne weetjes, mooie reisverhalen, handige tips en vooral veel reisinspiratie vind je op de blog van Natuurlijk op Reis.