Andere wensen?

Wat nou als ik een weekje naar de zon wil of een rondreis langs tempels in Thailand wil maken? Kan ik dan niet bij jou aankloppen? Zeker wel! Ik richt mij voornamelijk op reizen naar natuurbestemmingen, maar niet iedereen heeft dezelfde wensen. Dat maakt mijn werk ook juist zo leuk. En daarom mag je mij zeker benaderen voor iedere andere soort vakantie die je wil maken.

De mogelijkheden zijn eindeloos!

Ook niet iedere natuurbestemmingen staat op mijn website. Dus heb je andere wensen, neem dan ook gerust contact met mij op. Vul een reisaanvraag in en laat me weten naar wat voor soort vakantie jij op zoek bent. En mocht ik nu merken dat ik echt niet thuis ben in wat jij zoekt, dan zal ik dat ook altijd eerlijk aangeven. Er is dan ongetwijfeld iemand in mijn netwerk die jou wel verder kan helpen.

Jouw reisadviseur

Ik ben Ellen van Natuurlijk op Reis en ik ben persoonlijk reisadviseur. Met mijn jarenlange ervaring in de reiswereld en vele reizen naar landen als Noorwegen, Australië en Nieuw-Zeeland ken ik deze bestemmingen op mijn duimpje. Zie jij door de bomen het bos niet meer (en dat terwijl je van natuur houdt 😉), dan sta ik voor je klaar om een mooie reis uit te stippelen.

Op reis met Natuurlijk op Reis

Fijne weetjes, mooie reisverhalen, handige tips en vooral veel reisinspiratie vind je op de blog van Natuurlijk op Reis.