Over Ellen

Graag stel ik me aan je voor. Ik ben Ellen en ik ben het gezicht achter Natuurlijk op Reis. Gek op reizen, nieuwe plekken ontdekken en altijd bezig met het zoeken naar een nieuwe vakantie is wat mij typeert. Tijdens mijn toeristische opleiding wist ik zeker: ik wil stage lopen in het buitenland en het liefst zo ver mogelijk van Nederland vandaan. Dat werd een onvergetelijk halfjaar in Australië en het land heeft mijn hart gestolen.

Mijn reiservaring

Na deze Australië-ervaring volgden nog vele andere reizen. Backpack op en gaan! Mexico, Guatemala, oh en als we dan toch al halverwege zijn kan een stop in New York er ook wel bij. Met trein, bus en boot door Thailand en op zoek naar alle mogelijke wilde dieren in Zuid-Afrika. Of slapen in een ijshotel met het noorderlicht boven ons in magisch Fins Lapland. Maar het land wat ik inmiddels mijn thuis mag noemen, is Noorwegen. Ik hou van de Noorse natuur met z’n frisse beekjes en ruige fjorden. Enorm sportief ben ik niet, maar in Noorwegen gaan regelmatig de wandelschoenen aan om de bossen of bergen in te trekken.

Persoonlijk reisadviseur

Na bijna 10 jaar bij een touroperator gewerkt te hebben waar ik een geweldige baan als reisadviseur Australië en Nieuw-Zeeland had, werd het tijd voor iets nieuws. Mijn eigen bedrijf! Behoorlijk spannend, maar toch heb ik de stoute schoenen aan getrokken en ben ik gestart als persoonlijk reisadviseur. Niet helemaal in mijn uppie, want ik ben aangesloten bij United Travel; de franchiseorganisatie voor zelfstandige reisadviseurs.

Als ik aan anderen vraag om mij te beschrijven, dan krijg ik vaak terug dat ik goed kan luisteren, dat ik eerlijk en een echte planner ben. Met mijn nieuwsgierigheid naar nieuwe plekken en mijn gedrevenheid om jou een mooie reis te bezorgen, voel ik me als persoonlijk reisadviseur als een vis in het water.

Laat mij je droomreis uitstippelen

Moeder

Inmiddels ben ik getrouwd en moeder van twee meiden. Mijn oudste dochter heeft al heel wat uren in een vliegtuig gezeten en samen met haar hebben mijn man en ik een prachtreis door Nieuw-Zeeland gemaakt. Maar ook binnen Europa hebben we als gezin al meerdere plekken bezocht. Met altijd de natuur als hoofddoel van de vakantie. Ik hou zelf enorm van groen, accommodaties waar je echt tot rust komt en het maken van een wandeling zonder in de polonaise te hoeven lopen, zoals je hier vaak in Nederland hebt in natuurgebieden. 

Ik help je graag!

Natuurlijk op Reis is ontstaan om mijn passie voor natuurbestemmingen op jou over te brengen. Mijn ervaringen, mijn tips en kennis over deze bestemmingen deel ik graag met je. 

Ben jij op zoek naar een (avontuurlijke) natuurreis? Reis je liever met eigen auto door Europa of ben je juist echt op zoek naar een relaxvakantie in de zon? Vraag dan een offerte aan en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.

Fijne weetjes, mooie reisverhalen, handige tips en vooral veel reisinspiratie vind je op de blog van Natuurlijk op Reis.