Bestemmingen

Landen waar de natuur op nummer één staat. Weet je niet waar je moet beginnen, welke plekken je écht niet mag overslaan en zie je door de bomen het bos niet meer? Laat mij een reis samenstellen ik garandeer je dat ik jou ontzorg. Geen uren meer googelen en twijfels over reviews. Staat jouw bestemming hier niet onder? Neem gerust contact met mij op, want de mogelijkheden zijn oneindig…

Bestemmingen

Waar denk jij aan als je op vakantie veel mooie natuur wil zien? Ik zelf zie hoge bergen voor me, uitgestrekte velden vol paarse lupines, meren die zo blauw zijn dat het wel geverfd lijkt. Maar ook wildlife, zoals kangoeroes, elanden of bijzondere vogelsoorten. Het gevoel hebben dat je alleen op de wereld bent en dat mooie plekje met niemand anders hoeft te delen. Die plekjes weet ik te vinden en ik kan jou een reis bezorgen waar je jaren later nog aan terug denkt. De bestemmingen binnen Europa die op mijn website uitgelicht zijn, zijn Noorwegen, Fins Lapland, IJsland en Zweden. 

En als je buiten Europa op reis wil, kun je denken aan Australië, Nieuw-Zeeland, Amerika en Canada. Staat jouw grote vakantiewens hier niet tussen? Niet getreurd, want bij mij kun je ook terecht voor allerlei andere bestemmingen. Dus ben je op zoek naar een rondreis door Zuid-Afrika, Namibië of Italië? Geen probleem, ik regel het voor je. Wil je liever een weekje naar de zon om helemaal niks te hoeven? Leuk, ik help je ook daar graag mee! 

Jouw reisadviseur

Ik ben Ellen van Natuurlijk op Reis en ik ben persoonlijk reisadviseur. Met mijn jarenlange ervaring in de reiswereld en vele reizen naar landen als Noorwegen, Australië en Nieuw-Zeeland ken ik deze bestemmingen op mijn duimpje. Zie jij door de bomen het bos niet meer (en dat terwijl je van natuur houdt 😉), dan sta ik voor je klaar om een mooie reis uit te stippelen.

Maak jouw droomreis met Natuurlijk op Reis

Fijne weetjes, mooie reisverhalen, handige tips en vooral veel reisinspiratie vind je op de blog van Natuurlijk op Reis.