Ellen

Ellen

persoonlijk reisadviseur

Vakantie 2022 zomer

Vakantie 2022 zomer Scandinavië

De zomervakantie is net achter de rug, de eerste herfstblaadjes vallen van de bomen en toch is het helemaal niet gek om al na te denken over een vakantie voor zomer 2022. We hebben te maken gehad met 1,5 jaar corona, veel aanpassingen en weinig leuks in het vooruitzicht. Hoe fijn is het dan om alvast een mooie reis voor 2022 op de planning te hebben?

Mijn tips voor vakantie 2022 zomer

Als je mij vraagt, waar moet ik in de zomer van 2022 echt naartoe op vakantie, dan zijn mijn tips: een rondreis Amerika, ruig en rustig Scandinavië of relaxen op een Grieks eiland. Drie uitersten, maar wel drie bestemmingen waar ik zelf helemaal achter sta. Het land waar ik momenteel woon (Noorwegen) en de bestemming die op nr 1 staat om zelf te bezoeken (Amerika). Tenslotte Griekenland, een superrelaxte bestemming die bij vrijwel iedereen past.

Rondreis Amerika

Deze week is bekend geworden dat Amerika de grenzen weer opent voor gevaccineerde Europeanen. De eerste stap! Maar direct daarna kwam het bericht dat er een run ontstaat op vliegtickets naar Amerika. Wil je je vakantie in 2022 in de zomer ver doorbrengen, dan adviseer ik niet te lang te wachten met het vastleggen van je reis. Prijzen zijn nu nog acceptabel, maar dat kan snel veranderen. Amerika is een heerlijke bestemming waar voor ieder wat wils is. Of je nu de nationale parken in het zuidwesten afrijdt, meer van de gebaande paden in Oregon gaat of kiest voor een combinatie van strand en pretparken in Florida: het kan allemaal! Via mij regel je het complete plaatje. Ik kan de vluchten voor je boeken, een huurauto of camper en natuurlijk verschillende hotels. Slaap jij ook het liefst middenin een nationaal park? En wil je verzekerd zijn van die ene bijzondere excursie? Laat mij je reis dan boeken.

Vakantie 2022 zomer - Amerika

Natuur in Scandinavië

Wonend in Noorwegen kan ik niet anders beamen dan dat een vakantie in Scandinavië heerlijk rustgevend is. Bossen waar je geen andere mensen tegenkomt, een strandje net buiten de stad voor jezelf hebben, het kan hier gewoon! De natuur in Scandinavië, dat kan zowel Noorwegen als Zweden zijn, is puur. Een knisperend kampvuur waar je worstjes boven roostert. Duizenden sterren zien of juist de zon niet onder zien gaan. Je kunt kiezen voor een zomervakantie back to basic, maar ook voor meer comfort. Ik weet de leukste plekken en stel graag een mooie reis voor je samen.

Vakantie 2022 zomer
Credits: Espen-Mills-Visit-Haugesund

Zon, zee en strand in Griekenland

Ben jij meer iemand van een cocktail drinken op je strandbedje? Plons jij het liefst iedere dag in het zwembad, maar hou je ook van heerlijk lokaal eten? Dan kun je natuurlijk ook kiezen voor een vakantie in de zomer van 2022 naar Griekenland. Het land met vele eilanden en dus ook voor iedere reiziger is er wel een perfect eiland te vinden. Maak je het liefst een rondreis of ga je voor een fijn hotel als uitvalsbasis? Laat mij je zomervakantie regelen.

Vakantie 2022 zomer - Griekenland

Ben je enthousiast geworden over een vakantie 2022 zomer? Wil je zelf ook op reis en weet je niet goed waar je moet beginnen of wat je echt niet mag overslaan? Ik ben persoonlijk reisadviseur en stel graag je reis samen. Vul een reisaanvraag in en ik ga met veel plezier voor je aan de slag.

Credits topfoto: CH – VisitNorway.com

Nieuwste blogs

Deel deze blog

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Op reis met Natuurlijk Op Reis?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde blogs