Picture of Ellen

Ellen

persoonlijk reisadviseur

Natuurreis: de leukste bestemmingen

Wanneer ik aan een natuurreis denk, komen meteen bergen, meren, weinig mensen en rust in mij op. Natuurlijk op Reis is gespecialiseerd in reizen waarin de natuur op één staat. Je wilt op vakantie en gaat het liefst naar een bestemming voor de prachtige natuur. Dan ben je bij mij aan het juiste adres. Ik neem je vandaag graag mee naar een aantal favoriete bestemmingen voor een natuurreis.

Nummer 1 natuurreis in Europa

Scandinavië staat voor mij toch wel op 1 als het gaat om natuurbestemmingen. Landen zoals Noorwegen en Zweden die vele malen groter zijn dan ons kleine kikkerlandje, maar waar veel minder mensen wonen. Het kan dan ook niet anders dan dat je hier veel natuur vindt. En dat klopt zeker. Immense fjorden waar watervallen meters naar beneden kletteren, meren waar je niet even een wandelingetje omheen maakt of uitgestrekte vlaktes op weg naar het hoge noorden. Hier geen rijen met toeristen, maar één zijn met de natuur. En dat hoeft uiteraard niet primitief in een ieniemienie tentje, maar kan ook prima in comfortabele accommodaties.

Een vakantie naar Australië of Nieuw-Zeeland

Naast Scandinavië vind je de bestemmingen Australië en Nieuw-Zeeland op mijn website terug. Beide landen hebben mijn hart gestolen en ik kom hier ontzettend graag. Het mooie aan beide bestemmingen vind ik dat je hier echt complete andere natuur dan in Europa vindt. In Australië heb je outback met z’n felrode zand en niets anders dan leegte om je heen. Terwijl je in Nieuw-Zeeland ieder uur in een andere omgeving rijdt. Ver vliegen, dat wel, maar absolute aanraders voor een natuurreis.

Specialist natuurreis

Overige bestemmingen voor een reis door de natuur

Naast de bestemmingen die je op de website van Natuurlijk op Reis vindt, zijn er natuurlijk nog veel meer landen in de wereld waar de natuur perfect tot z’n recht komt. Denk aan de nationale parken in Amerika en Canada, het spotten van de Big 5 in Zuidelijk Afrika of slingeren tussen de boomtoppen in Costa Rica. Maar ook dichter bij huis vind je prachtige natuur. Onze eigen Alpen waar je dagen kunt wandelen of kies voor een echte outdoor vakantie in Slovenië. Al deze landen staan (nog) niet op mijn website, maar behoren zeker tot mijn aanbod.

Natuurreis Slovenië

Welke natuurbestemming staat bovenaan jouw lijstje?


Ben je enthousiast geworden over een natuurreis? Wil je zelf ook op reis en weet je niet goed waar je moet beginnen of wat je echt niet mag overslaan? Ik ben persoonlijk reisadviseur en stel graag je reis samen. Vul een reisaanvraag in en ik ga met veel plezier voor je aan de slag.

Nieuwste blogs

Deel deze blog

Op reis met Natuurlijk Op Reis?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde blogs